com afegir oxigen a un estany


Odgovor 1:

Si ja teniu una cascada i / o un filtre, és possible que no necessiteu una ventilació addicional.

Aquí teniu una breu lliçó de biologia de la pesca: els mesuradors d’oxigen dissolt (DO) són cars, però hi ha maneres empíriques (observables) de saber si els vostres peixos obtenen suficient oxigen. Heu d’orientar més de 3 ppm (parts per milió) d’oxigen en tot moment. Els peixos es reuniran a les zones amb més oxigen quan es troben en condicions anòxiques (baixes en oxigen) (és a dir, una entrada d’aigua), de manera que els peixos us indicaran quan necessiten més oxigen. És un moment en què heu de proporcionar una ventilació suplementària (l’addició d’oxigen a l’aigua mitjançant l’ús de bombes o agitació) L’aire té un 20,92% d’oxigen.

Podeu airejar bombant aigua o bombant aire. Normalment és més barat bombar aire. També podeu agitar (remeneu o molesteu ràpidament, penseu en un batedor d’ous)

És possible que els estanys grans (més de 2 hectàrees o 1 hectàrea) no necessitin airejar perquè el vent és una manera eficaç de barrejar aire / oxigen amb aigua. Com més gran sigui la superfície a la ració del volum, més oxigenació. Sí, fins i tot es produeix oxigenació en condicions estàtiques. És per això que els peixos viuran més temps en aigües poc profundes que aigües profundes.

Les diferents mides i formes d’estanys requereixen diferents solucions d’aireig. Però en tots ells, els vostres peixos depenen de vosaltres per proporcionar bones condicions de creixement i benestar.


Odgovor 2:

Hi ha diverses maneres d’oxigenar el tanc. Primer heu d’adonar-vos que, com més calenta és l’aigua, menys té de retenció d’oxigen que un dipòsit amb temperatura més freda. 1) Si afegiu plantes, això ajudarà a oxigenar l'estany i us ajudarà a protegir l'ombra amb la temperatura baixa, i us ajudarà amb problemes de residus consumint nitrats de NO3 o nitrits NO2-. Però recordeu que moltes plantes poden ser perjudicials, ja que si injecten oxigen durant la llum del dia, però es inverteix durant la nit mitjançant el consum d’oxigen. 2) Afegiu una cascada que afegirà oxigen a l'aigua remenant la superfície i afegint oxigen a mesura que caigui aigua barrejant-se amb l'atmosfera i injectant oxigen a l'aigua. 3) Afegiu una font d’aigua, això és bo, ja que extreu l’aigua tranquil·la del fons i la bombeja en un esprai barrejant-se amb la caiguda atmosfèrica que ajuda a l’oxigenació, també ajuda a descompondre el diòxid de carboni i altres gasos, inclòs el sulfur d’hidrogen, produït per la manca d’oxigen. També fa un cicle de l’aigua més freda i profunda amb aigua superficial càlida, reduint la temperatura de l’estany. 4) Bomba de capçal d’energia amb un venturi instal·lat mentre bombeja l’aigua que l’envolta i atrau oxigen i es barreja abans de tornar a llançar-se a l’estany.

Espero que això ajudi


Odgovor 3:

Faig servir pedres d’aire, ja sigui la pila curta de 2–3 polzades o la llarga (4–10 ″) connectada a un tub d’1 / 4 ″ que pot estar des de 16 ″ fins a 36 ″; o bé podríeu posar una connexió en “Y” a la mànega que s’alimenta amb la bomba i executar 2 mànegues amb 2 pedres d’aire adherides als extrems, executar el muntatge d’una bomba d’aire. També fabriquen bombes d’aire amb dos o tres accessoris de mànega. Una altra manera d’introduir oxigen a l’aigua és introduir plantes (lliris d’aigua, puntes, que viuen i floreixen per sobre de la línia d’aigua i arrelen de la superfície o d’altres que estan totalment submergides. Haureu d’investigar quins són els productors i quins alguns són alimentadors. L’aigua que cau a l’aigua també produeix oxigen. Intenteu que hi hagi algun moviment d’aigua a totes les parts del vostre estany. Algea, si es deixa a l’aigua estancada, menjarà tot l’oxigen de l’aigua i un peix podria sufocar-se si no pot. superar l’aigua quieta.


Odgovor 4:

Les algues de diatomees en creixement són la millor solució natural / biològica per produir oxigen a l’aigua. Les diatomees són el millor tipus de fitoplàncton, són consumides pel zooplàncton més petit de l’aigua i aquests pels peixos.

Per tant, el pinso i els residus de peixos són consumits per les diatomees i es produeix oxigen i els peixos també reben pinso natural.


Odgovor 5:

Abans treballava a

"GVN Vijverplanten"

i, en principi, el sòl de la bassa conté suficients nutrients per a les plantes aquàtiques. Massa fems és dolent per a la qualitat de l’aigua.